„Mátraalján,
faluszívében”

Fogadónk Mátrakeresztesen, helyezkedik el, a Csörgő-patak mellett, gyönyörű erdei környezetben. A falu Pásztó legtávolabbi városrésze, mely a fakanál készítéséről híres, az itt élő családok leginkább ezzel foglalkoznak. A környék a kirándulók közkedvelt uticéljai közé tartozik. Természeti szépségekben gazdag, számos túrát tehetünk a Zsivány barlangtól kiindulva, számos vízesést és forrást fedezhetünk fel a közelben.

 

Télen a síelés szerelmesei számára is otthont adó Mátraszentistván a szomszédban helyezkedik el. Szállásunk kiváló kiindulópont a Mátra és a környék felfedezéséhez, mely minden évszakban közkedvelt és aktuális. Néhány kilométer Galyatető és Kékestető, de a Nyikom-bérci kilátó is csak 3 km-re van Kéktúra útvonalon a Fakanalas Fogadótól. Továbbá a Mátra kapujában található, Pásztó Városi Strandfürdője, mely nyáron szintén vonzó uticél lehet.Nem messze, található a Sástó- Adrenalin park, mely szintén több korosztály számára kikapcsolódást nyújthat a csónakázást és bobozást kedvelők számára is. Budapestről könnyen megközelíthető Pásztó- Mátrakeresztes városrésze, egy órányi autóút mindössze. Mivel Pásztó a Mátra és a Cserhát völgyében helyezkedik el, így könnyen átruccanhatunk akár a Cserhátba is, ahol olyan gyöngyszemet fedezhetünk fel, mint az UNESCO elsők között listájára vett, világörökségi falucskát, Hollókőt. A Fakanalas Fogadó, mely nemcsak szállás, hanem Csárda is és egész évben fogadja a Vendégeket. Házias ízekkel, tájjellegű ételekkel, bőséges adagokkal találkozhatnak az idelátogatók. A Fakanalas Csárdában beltéren kívül, a fedett teraszon és a Csörgő-patak mentén elhelyezkedő kerthelyiségünkben is fogyaszthatják Vendégeink, kedvenc gulyásukat vagy sztrapacskájukat..

Lefoglalom

Itt találjátok a szobáinkat

Superior franciaágyas szoba + különággyal

Superior franciaágyas szoba + különággyal

A szoba franciaággyal, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel, légkondiciónálóval és kenyérpirítóval rendelkezik.
Superior háromágyas szoba

Superior háromágyas szoba

A szoba 3 darab egyszemélyes ággyal, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel, légkondiciónálóval és kenyérpirítóval rendelkezik.
Superior kétágyas

Superior kétágyas

A szoba 2 darab egyszemélyes, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel, légkondiciónálóval és kenyérpirítóval rendelkezik.
Delux apartman

Delux apartman

Az apartman franciaággyal és egy kihúzhatós kanapéval rendelkezik. Saját konyhavál, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel, indukciós főzőlappal, sütővel, kenyérpirítóval, mosogatógáppel és mosógéppel rendelkezik. Nagyon jól felszerelt.
Egylégterű családi szoba

Egylégterű családi szoba

A szoba franciaággyal és egy kihúzhatós kanapével rendelkezik. Saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel és kenyérpirítóval rendelkezik.
Pénztárcabarát szoba

Pénztárcabarát szoba

A szoba 3 darab egyszemélyes ággyal, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel és kenyérpirítóval rendelkezik.
Összenyitható családi szoba

Összenyitható családi szoba

A szoba 2 darab franciaággyal rendelkezik amely kettő külön szobában helyezkedik el, egy térelválasztó ajtóval. Egy fürdőszoba tartozik hozzá. Elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel és kenyérpirítóval rendelkezik.
Standard franciaágyas szoba

Standard franciaágyas szoba

A szoba franciaággyal, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, hűtővel és kenyérpirítóval rendelkezik.

Így tudtok eljutni hozzánk!

FOGLALÁS